Mens naast God - Wil Doornenbal

Wie doet wat?

Uitgever: Boekencentrum
Auteur: Wil Doornenbal
ISBN:

9789023920748

Trefwoorden: gesprekskring
geloofsgesprek
Nieuwsbrief 79 Z14
Titelgegevens: pb. 96 pag.
Leverbaar: Leverbaar

Beschrijving:

Is het wel gezond om te geloven? Als het christelijk geloof uitgaat van het verloochenen van ons ‘zelf’, wat blijft er dan nog van ons over? Hebben we eigenlijk wel wat te kiezen? Of zijn we slechts een doorgeefluik van de Heilige Geest?
Op deze vragen gaat dit boek heel praktisch in. Wil Doornenbal begint de zoektocht niet vanuit haar psychologisch vakgebied.
Ze gaat Genesis nauwgezet lezen. Haar verrassende ontdekkingen over wat God als Schepper voor de mens op zijn hart heeft zijn origineel en inspirerend, en ze weet ze helder, praktisch en eigentijds weer te geven.
De hoofdstukken zijn met opzet kort gehouden. Door het toegevoegde discussie- en studiemateriaal is het boek ook geschikt voor gesprekskringen.

‘Prachtig boek, dat diep raakt om de mooie, onvoorwaardelijke liefdevolle relatie die God met ons wil aangaan!’ - Frouke Procee, moeder van 2 kinderen en trainer/coach in opleiding

‘Wil observeert rustig, bekwaam en fris het scheppingsverhaal, de ervaringen van David en Paulus. Ze laat echt nieuwe dingen zien. Ik heb uit elk hoofdstuk iets geleerd over God, mezelf of mijn collega-mens, dat er vandaag, voor mij, toe doet. Het lijkt me niet onredelijk te verwachten dat iets dergelijks u, lezer, ook ten deel valt. Had u er bijvoorbeeld wel eens aan gedacht om uw beperkingen te omarmen? (God gaf ze u namelijk expres.)’ - Sjoerd Op ’t Land, promovendus elektrotechniek
 

Prijs: € 8.99

Bestellen

Bestel exempla(a)r(en) van dit boek.    


Inhoud winkelmandje

geen producten

voor alle DOCETE
uitgaven :
www.docete.nl

_______________

Overzicht van Iona
uitgaven:

 

____________________

Het nieuwe LIEDBOEK
voor thuis en kerk:
 

_________________

VERZENDKOSTEN
2,50
per bestelling.
Vanaf
 €  50,--
gratis verzending.
_________________

Veilig betalen met: