Ervaringen over het leven met een ziekte - Diverse auteurs

De pen als lotgenoot - 8

Uitgever: SWP
Auteur: Diverse auteurs
ISBN:

9789066659155

Trefwoorden: pen als lotgenoot
zinweb
ziekte, lijden
handicap
aanbieding! actie
Titelgegevens: Pb. 208 pagina's
Leverbaar: Leverbaar

Beschrijving:

Ik ben zo verschrikkelijk met mezelf bezig en alle dingen die in het ziekenhuis gebeurd zijn, dat ik voor de vijftigste verjaardag van mijn vader niet eens een cadeau heb gekocht. De dag van zijn verjaardag is alsof ik wakker word. Waar ben ik nou in hemelsnaam mee bezig? Sinds wanneer ben ik zelf zo belangrijk dat mensen om mij heen er niet meer toe doen?

Een sprekend citaat uit een van de bekroonde inzendingen voor de stimuleringsprijs De pen als lotgenoot 2007, een initiatief van het Fonds voor Patiënten-, Gehandicaptenorganisaties en Ouderenbonden. Ruim zeshonderd volwassenen en een tiental jongeren hebben hun ervaringen over het leven met een ziekte op schrift gesteld en ingezonden. Deze bundel bevat een selectie van de inzendingen die genomineerd of bekroond zijn en gaan over het leven met een ziekte of handicap.

Het zijn ervaringen van jongeren en volwassenen, die veelal zelf een chronische ziekte hebben. Op indringende, zeer persoonlijke wijze vertellen ze welke plaats hun ziekte, of die van iemand in hun directe omgeving, inneemt in hun leven. Wat betekent het voor je relatie, voor (het vinden van) werk, op school, voor de zorgverlening nu en in de toekomst? Voor de schrijver is het vaak een manier om de wereld opnieuw vorm te geven en meer inzicht te krijgen in de ziekte en in zichzelf. Voor de lezer die zelf te maken heeft met een ernstige ziekte of handicap kan het steun, inzicht en troost bieden.

Laatste exemplaren van € 17,90 voor  € 7,90!

Prijs: € 7.90

Bestellen

Bestel exempla(a)r(en) van dit boek.    


Inhoud winkelmandje

geen producten

voor alle DOCETE
uitgaven :
www.docete.nl

_______________

Overzicht van Iona
uitgaven:

 

____________________

Het nieuwe LIEDBOEK
voor thuis en kerk:
 

_________________

VERZENDKOSTEN
2,50
per bestelling.
Vanaf
 €  50,--
gratis verzending.
_________________

Veilig betalen met: