Jij, mijn adem - Sytze de Vries

Verzamelde liederen

Uitgever: Boekencentrum
Auteur: Sytze de Vries
ISBN:

9789023967255

Trefwoorden: liederen
liturgie
actie aanbieding
Titelgegevens: Geb. 400 pag.
Leverbaar: Leverbaar

Beschrijving:

De dichter-theoloog Sytze de Vries heeft honderden liedteksten geschreven op bestaande of nieuwe melodieën. In deze bundel komen tweehonderd favoriete liederen. Met een eenstemmige melodie, zodat ook gebruik als lied in de liturgie mogelijk is. De rubrieken zijn Algemeen, Kerkelijk Jaar, Schriftgezangen, Kerkdienst en Getijden.

De gelijknamige cd bevat een aantal liederen gezongen in diverse bezettingen en met verschillende muzikale begeleiding. De rubrieken zijn Algemeen, Kerkelijk Jaar, Schriftgezangen, Kerkdienst en Getijden. Een onmisbare aanschaf bij de bundel. De cd kan ook geheel zelfstandig beluisterd worden. Met uitgebreid tekstboekje.

Sytze de Vries (1945) was jaren voorganger. De wekelijkse praktijk van de eredienst maakte hem ook tot schrijver en dichter. Veel van zijn teksten en liederen kregen inmiddels een plaats in de oecumenische Nederlandstalige liturgie. Sytze de Vries werkt als zelfstandige in De Vertaalslag, Werkplaats voor het Woord in taal, toon en teken. Daar legt hij zich verder toe op onder andere het schrijven, het geven van lezingen en cursussen en adviezen.

Tijdelijke aanbieding (tot 15 jan. 2018)  van € 32,50 voor  € 17,50!

 


 

Prijs: € 32.50

Bestellen

Bestel exempla(a)r(en) van dit boek.    


Inhoud winkelmandje

geen producten

voor alle DOCETE
uitgaven :
www.docete.nl

_______________

Overzicht van Iona
uitgaven:

 

____________________

Het nieuwe LIEDBOEK
voor thuis en kerk:
 

_________________

VERZENDKOSTEN
2,50
per bestelling.
Vanaf
 €  50,--
gratis verzending.
_________________

Veilig betalen met: