Zin in Brabant - Paul Spapens & Marieke Boerefijn

Vijftig verhalen over religie en spiritualiteit in Brabant

Uitgever: Berne
Auteur: Paul Spapens & Marieke Boerefijn
ISBN:Trefwoorden: pastoraat
Titelgegevens: hardback 360 pag.
Leverbaar: Leverbaar

Beschrijving:
In Zin in Brabant gaan Marieke Boerefijn en Paul Spapens op zoek naar de hedendaagse religies in Brabant. Na vastgesteld te hebben
dat de ontkerkelijking vrijwel compleet is vragen ze zich af of er dan in Brabant geen geloof meer is? Ze gaan op onderzoek uit en komen in contact met tientallen religieuze stromingendie Brabant tegenwoordig rijk is. Het boek Zin in Brabant laat in woord en beeld zien hoe
veelkleurig religieus en spiritueel Brabant is.
In deze van oorsprong katholieke provincie zijn tegenwoordig boeddhistische tempels, spirituele doolhoven, moskeeën, reikimeesters, druïden, synagogen, vrijmetselaars en nog veel meer vormen van religie te vinden. Er bestaat een enorme veelzijdigheid. De mensen achter Zin in Brabant zijn Marieke Boerefijn en Paul Spapens. Marieke Boerefijn is verslaggever van Omroep Brabant en als theologe gespecialiseerd in religie. Paul Spapens is voormalig journalist bij het Brabants Dagblad en als publicist gespecialiseerd in immaterieel erfgoed. De foto's worden gemaakt door de professionele fotograaf Rianne Vrijdag.
 
 
Paul Spapens (1949) is voormalig journalist bij het Brabants Dagblad en als publicist gespecialiseerd in immaterieel erfgoed.
Marieke Boerefijn (1978) is verslaggever van Omroep Brabant en studeerde af in de theologie en religiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg. Beiden zijn Brabanders in hart en nieren.
Prijs: € 24.50

Bestellen

Bestel exempla(a)r(en) van dit boek.    


Inhoud winkelmandje

geen producten

voor alle DOCETE
uitgaven :
www.docete.nl

_______________

Overzicht van Iona
uitgaven:

 

____________________

Het nieuwe LIEDBOEK
voor thuis en kerk:
 

_________________

VERZENDKOSTEN
2,50
per bestelling.
Vanaf
 €  50,--
gratis verzending.
_________________

Veilig betalen met: