Ik stuur jou! - Franck Ploum

bevrijdend schriftlezen

Uitgever: Berne
Auteur: Franck Ploum
ISBN:Trefwoorden: Theologie algemeen
Bijbel
Liturgie
Titelgegevens: Pb. 250 pag.
Leverbaar: Leverbaar

Beschrijving:
De Bijbel is behalve een religieus boek, ook een boek over politiek en sociale economie, over mensenrechten en ethiek, over maatschappelijke verhoudingen en de inrichting van de samenleving. Bevrijding is het kernbegrip van het hele bijbelse verhaal. 
 
In dit bevrijdingsverhaal worden individuele mensen - vrouwen en mannen - geroepen om voorop te gaan, de weg te wijzen, spreekbuis van een nieuwe wereld te zijn. Zij worden geroepen en gestuurd, ten behoeve van heel de mensheid. Het beroep op de verantwoordelijkheid van het individu is kenmerkend en moet uiteindelijk leiden tot bevrijding van allen, tot vrijheid voor al wat leeft. 
 
Ik stuur jou, is een verzameling overwegingen rond bijbelse personages die worden geroepen, uitgezonden, gestuurd om te bevrijden. In eerste instantie werden de teksten geschreven als 'toespraak' en schriftuitleg binnen liturgische samenkomsten, later zijn ze bewerkt en verrijkt met de betreffende bijbelteksten om ze voor publicatie geschikt te maken. 
 
Een inspirerend boek voor liturgische werkgroepen en voorgangers in liturgie, maar zeker ook voor persoonlijke verdieping.
Prijs: € 14.95

Bestellen

Bestel exempla(a)r(en) van dit boek.    


Inhoud winkelmandje

geen producten

voor alle DOCETE
uitgaven :
www.docete.nl

_______________

Overzicht van Iona
uitgaven:

 

____________________

Het nieuwe LIEDBOEK
voor thuis en kerk:
 

_________________

VERZENDKOSTEN
2,50
per bestelling.
Vanaf
 €  50,--
gratis verzending.
_________________

Veilig betalen met: