Wierook en pepermunt - Berg E. van den

Een ontmoeting van tradities

Uitgever: Ark media
Auteur: Berg E. van den
ISBN:

9789033800375

Trefwoorden: geloofsgesprek
oecumene
n6
Titelgegevens: Pb. 144 pag.
Leverbaar: Leverbaar

Beschrijving:

In Wierook en Pepermunt bespreken de auteurs onderwerpen als Avondmaal versus Eucharistie, de rol van Maria, monastieke tradities en persoonlijk gebed. Ze doen dat vol respect en verwondering. Dit boek is voor iedere gelovige die over de hokjes van zijn eigen geloofsstroming durft te kijken.

Oecumenisch experiment

Cultuurtheoloog Frank Bosman: ‘Wierook en Pepermunt. Het ruikt goed. Het smaakt naar meer. Een ontzettend goed gelukt oecumenisch experiment. Ik ken Eric en Janneke allebei persoonlijk: heerlijk, eerlijke christenen met hart voor kerk en wereld.’

Nynke  Dijkstra, Projectmedewerker Missionair Werk en Kerkgroei PKN: ‘“Wierook en pepermunt” is een luchtig, vlot geschreven boek. Persoonlijk, met herkenbare voorbeelden en vol humor. Zoekend naar verbinding. Aanbevolen voor eenieder die wel eens wat wil proeven van de verschillende tradities van de kerk. En uitnodigend om je eigen verhaal eraan toe te voegen!’
De protestant en de katholiek

Eric van den Berg (1969) is katholiek mediaondernemer voor onderwijs en zingeving. Initiatiefnemer van de grootste rooms-katholieke website, Katholiek.nl, en pionier in de christelijke wereld. Vanuit zijn katholieke roots bestormt hij de online wereld met verve. Hij maakte de allereerste katholieke app, bedacht de twitterstilte en het wikigebed, en ging twidden.

Janneke Nijboer (1967) is predikant binnen de PKN te Noordwijk. Zij heeft als opdracht missionair te pionieren en te zoeken naar nieuwe vormen van kerk-zijn voor mensen van 25 tot 45 jaar. Te vinden op Facebookpagina Windkracht 3pt0. Hiervoor werkte zij voor de pioniersplek NoorderlichtBreda, waar zij de sociale media ontdekte als een nieuw medium om present te zijn in de samenleving.
 

Prijs: € 14.95

Bestellen

Bestel exempla(a)r(en) van dit boek.    


Inhoud winkelmandje

geen producten

voor alle DOCETE
uitgaven :
www.docete.nl

_______________

Overzicht van Iona
uitgaven:

 

____________________

Het nieuwe LIEDBOEK
voor thuis en kerk:
 

_________________

VERZENDKOSTEN
2,50
per bestelling.
Vanaf
 €  50,--
gratis verzending.
_________________

Veilig betalen met: