Dichterbij dan je denkt - Renata Barnard en Folly Hemrica

beelden en teksten voor de advent

Uitgever: Docete
Auteur: Renata Barnard en Folly Hemrica
ISBN:

9789078477174

Trefwoorden: advent (kalender)
kerstmis
meditatie
n3
nieuwsbrief 84
Titelgegevens: Pb. 64 pag. geillustreerd
Leverbaar: Leverbaar

Beschrijving:
Een Adventskalender met teksten van Renata Barnard en Folly Hemrica en foto's van Renata Barnard.
Een inspirerend cadeautje voor uw kerkelijk vrijwilligers. Met foto’s en teksten nodigt dit boekje uit tot een heldere blik. Het is een Adventskalender die ook in andere periodes van het jaar gebruikt kan worden voor momenten van bezinning. Korte overwegingen, geïnspireerd door de bijbelse traditie en door het leven van alledag, helpen om even stil te worden.

Verschillende thema’s komen aan bod: troost, vergankelijkheid, schoonheid en nieuwe manieren van kijken. Een boekje dat de stilte verwelkomt.


Op p. 21 is een voetnoot weggevallen. Deze luidt: *) De meeste bijbelvertalingen vertalen 'op een wolk', alleen de Statenvertaling en de Naardense bijbel vertalen wat er bij Lucas staat: 'in een wolk'. In het colofon zijn de paginanummers van de verantwoorde foto' niet correct. Verantwoording foto's kunstwerken: Omslag: Work No. 210 Half in the air in a given space 1999, Martin Creed, Tate St. Ives p. 10: Work No. 210, Martin Creed, Tate St. Ives p. 6, 18 en 19: 'Seed', Peter Randall-Page, Eden Project in Cornwall p. 48:'Mensen', Hans Mes, Deventer p.62: 'Annuncio piccolo marmo bianco', Novello Finotti, Beeldengalerij Het Depot, Wageningen

Voor Liturgiesuggesties bij het adventsboekje 'Dichterbij dan je denkt' klikt u op het onderstaande pdf inhoud/samenvatting. U kunt deze suggesties desgewenst zelf printen.
inhoud/samenvatting
Prijs: € 7.50

Bestellen

Bestel exempla(a)r(en) van dit boek.    


Inhoud winkelmandje

geen producten

voor alle DOCETE
uitgaven :
www.docete.nl

_______________

Overzicht van Iona
uitgaven:

 

____________________

Het nieuwe LIEDBOEK
voor thuis en kerk:
 

_________________

VERZENDKOSTEN
2,50
per bestelling.
Vanaf
 €  50,--
gratis verzending.
_________________

Veilig betalen met: