Je bent een mooi mens - Douma, Jos

Uitgever: Ark media
Auteur: Douma, Jos
ISBN:

9789033816291

Trefwoorden: geschenkboek
Titelgegevens: 152 pag. geb. full coulour
Leverbaar: Leverbaar

Beschrijving:

Omschrijving van ‘Je bent een mooi mens’

Je bent een mooi mens is een prachtig (cadeau)boek van ds. Jos Douma over de vrucht van de Geest.

Een mooi mens is een mens met een mooi innerlijk, een prachtig karakter. Een bijbellezer zal hierbij al snel denken aan de vrucht van de Geest die wordt genoemd in Galaten 5. Hier staan mooie karaktereigenschappen om naar te streven. Maar kán dat eigenlijk wel: een mooi mens zijn? Ja, dat kan! De bijbelse boodschap is dat God bezig is om ons zo te vormen dat we zijn beeld weer gaan vertonen, dat we gaan lijken op de mooiste mens die ooit op aarde geleefd heeft: Jezus!

Naar aanleiding van de vrucht van de Geest uit Galaten 5:22-23 heeft Jos Douma dit mooie cadeauboek geschreven. Ieder hoofdstuk behandelt één van de negen karaktereigenschappen die samen de vrucht van de Geest vormen.

Het grote, mooi gebonden boek in vierkant formaat staat vol prachtige full colour foto’s die speciaal voor dit boek gemaakt zijn. Elke foto beeld een vrucht uit. Hierdoor is Je bent een mooi mens een geweldig geschenkboek. De persoonlijke titel draagt daar natuurlijk ook aan bij!

Waardevol voor mannen en vrouwen die ernaar verlangen meer op Jezus te lijken. Je bent een mooi mens kan ook goed als bijbelstudiemateriaal gebruikt worden.

 

Prijs: € 14.95

Bestellen

Bestel exempla(a)r(en) van dit boek.    


Inhoud winkelmandje

geen producten

voor alle DOCETE
uitgaven :
www.docete.nl

_______________

Overzicht van Iona
uitgaven:

 

____________________

Het nieuwe LIEDBOEK
voor thuis en kerk:
 

_________________

VERZENDKOSTEN
2,50
per bestelling.
Vanaf
 €  50,--
gratis verzending.
_________________

Veilig betalen met: